lördag 20 september 2008

God Morgon!

Igår var det en arbetskväll igen, vi hade ganska mycke gäster det är kul. Bl.a familjen fast dom brukar (nästan) alltid komma och äta när man jobbar helgen.

Efter dom ätit åkte Morgan till jaktstugan så Lovisa fick vara med farmor i går kväll. Men hon lider inte direkt av att vara med farmor dessutom var hon till kusinerna igen.

Idag är det jobb som gäller igen så svärföräldrarna måste ställa upp igen eftersom mannen i huset fortfarande är och jagar.


Lovisa ska vara med farfar idag dom ska på hockey. Lovisa ÄLSKAR Modo, fast jag tro bara hon är lite miljöskadad eftersom hela familjen är lite smått hockeygalen. Hon har följt på hockey sedan hon var 2 år så hon tar alla chanser hon får att fara.

Efter hockeyn ska hon till kusinerna igen, Wilma och Nelli. Dom skulle ha godisfest framför tvn ikväll. Dom får det säkert jätte kul!
Man får väl hoppas att det kommer lite gäster idag också så går tiden för mig lite fortare också, fast det finns alltid mycke att göra ändå, men det är roligt om det är mycke folk också.
Lägger in lite fler bilder på vilddjuren! Som sagt var dom och lekte här om dagen på den fina ny/gamla lekplatsen här på gatan.
Grannarna har gjort den så fin!
man måste kanske få i sig lite frukost!


1 kommentar:

Anonym sa...

Ja då har vi lyckats placera oss framför datorn. Roligt att läsa om ert liv, då behöver vi inte ringa. Tänkte bara visa att vi varit här. Puss på er.
Ida och Wilhelmina