söndag 28 september 2008

Djupt

Ja, då är man ägare av ett x antal grejer till som det står Ikea på känns bra, det var en bra shoppingdag.

Den började väldigt bra igår morse då familjen satt och åt frukost. Vet inte riktigt vad vi pratade om när Lovisa tittade på mig och sa "Du är vacker och jag är en sol" vilken poet! Sedan brast hon ut i sång "O boy vilket vackert väder, solen skiner idag"
Sedan åkte vi iväg till Sundsvall det blev en hel dag där. Stannade även till hos Morgans faster och plockade plommon i vild förtvivlan fast det var kolsvart ute och man inte såg ett enda plommon, man fick gå på känsla. Om man säger så här: Några hade hängt där för länge också....behöver man säga hur nice det var med att gå på känsla??!!

Man sova ju förstås i bilden så man var ju inte direkt så jätte trött när man kom hem.
Men det var lite bra man fick plocka bort lite saker innan man gick och la sig.Efter första affären(som vi var i väldigt länge) fikade vi på café Charm, Lovisa åt glass jag åt räksmörgås (Lovisa åt förstås hälften av räkorna)

När vi shoppat klart åt vi asiatisk mat på Jade Garden MUMSIGT!

1 kommentar:

Ida sa...

Vilken tur att vi inte följde med. Platsbrist hemma. Nu finns strömmarna att beskåda på www.strom-walivaara.blogspot.com. Kunde inte låta bli. Plommon marmelad tillverkas kanske i ditt kök i dag?
kram från ström.